Fašnik u zaprešićkom kraju

NOVOSTI ZAPREŠIĆ

Fašnik je razdoblje u godini kojem se vesele i mali i veliki. Veselimo se jer barem nakratko možemo postati netko drugi, uz smijeh i zabavu zaboraviti na brige te pjesmom, plesom, a ponekad i strašnim maskama tjerati zimu!

No, najbolji u maskiranju ipak su najmlađi čija mašta nema granica. Upravo zbog toga su u Turističkoj zajednici grada Zaprešića ove godine odlučili organizirati online Izbor za najbolju dječju masku zaprešićkog kraja, koju će i nagraditi. Sve što trebate učiniti jest poslati fotografiju zamaskiranog mališana zajedno s podacima (ime i prezime djeteta i roditelja, adresa ili broj telefona) na info@visitzapresic.hr.

Fotografije možete slati do petka, 12. veljače u podne, kada će ih Turistička zajednica objaviti u posebnom albumu na svojoj Facebook stranici. Nagradu – poklon bon WestGate Shopping Citya u vrijednosti 1000 kn – osvaja ona fotografija s najviše lajkova. Glasanje traje do utorka, 16. veljače, u podne kada će TZ grada Zaprešića proglasiti najbolju dječju masku zaprešićkog kraja!

Zato maskirajte se, zabavite, osvojite nagradu jer „Bedaki noriju svaki dan, a pametni samo na fašnik!”