U 24 sata zabilježeno bježanje od policije, oštećenje kontejnera za COVID testiranja i predaja oružja

Policijska postaja Zaprešić

U protekla 24 sata na zaprešićkom policijskom području zabilježena je dragovoljna predaja oružja u Zaprešiću. Građanin je policijskim službenicima predao pištolj, a budući da se radi o dragovoljnoj predaji isti neće biti sankcioniran.

Na parkirališnom prostoru u Ulici Pavla Lončara u Zaprešiću uočen je automobil u kojem se na mjestu vozača nalazio punoljetni muškarac koji je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola poništena te u trenutku kada su se policijski službenici počeli približavati vozilu vozač se počeo ubrzano kretati do raskrižja Ulica Pavla Lončara i Vladimira Novaka gdje je parkirao osobni automobil kod dječjeg parkića te je po zaustavljanju izašao iz vozila i počeo bježati ignorirajući naredbe policijskih službenika da stane. Policijski službenici brzo su ga sustigli te je priveden u Policijsku postaju Zaprešić gdje je zadržan te će uz optužni prijedlog danas biti doveden na nadležni sud.

Od kaznenih djela evidentirano je oštećenje kontejnera za COVID testiranja u Zaprešiću. Nepoznati počinitelj ili više njih oštetio kvaku i rozetu kvake i cilindra, savinuo metalni stup šatorskog krila te otkinuo ceradu. Policijski službenici nastavljaju danje izvide u svezi navedenog kaznenog djela.