Zaprešić slavi 28. rođendan uz koncert Jelene Rozge

NOVOSTI ZAPREŠIĆ

Grada Zaprešić 16. listopada slavi 28. rođendan, istog datuma kad je rođen jedan od najpoznatijih hrvatskih banova, Josip Jelačić. Ovogodišnji rođendan bit će posebno značajan zbog početka obnove Novih dvora, projekta čija je vrijednost 10 milijuna eura.

U povodu proslave Dana grada Zaprešića, koncert Jelene Rozge bit će održan u subotu, 14. listopada, s početkom u 20:00 sati na središnjem Trgu Ivana Pavla II. u Zaprešiću. Turistička zajednica grada Zaprešića poziva sve sugrađane, prijatelje i posjetitelje grada na veliki rođendanski party, a najavljuje da je ulaz na koncert besplatan.

“Pravo je vrijeme da vam već danas uputimo poziv na proslavu! Dragi sugrađani, prijatelji i posjetitelji našega grada vidimo se na velikom rođendanskom partyju uz koncert Jelene Rozge na Trgu Ivana Pavla II. u subotu, 14. listopada u 20 sati!”, poručuje Toni Ganjto, direktor Turističke zajednice grada Zaprešića.

Jelena Rozga izražava svoje uzbuđenje povodom nastupa u Zaprešiću: “Jako se veselim koncertu ove subote u Zaprešiću, čujem da će nam se pridružiti i publika iz okolnih gradova i mjesta i sigurna sam da ćemo zajedno napraviti tulum za pamćenje. Ovim putem pozivam sve da nam se pridruže na Trgu i da s nama zapjevaju i zaplešu! Vidimo se, jedva čekam!”

Zagrijavanje počinje u 18:30 sati uz DJ-a Stole. Koncert Jelene Rozge započinje u 20:00 sati, a nakon toga slijedi veliki rođendanski after party.