TZ Zaprešić donosi odličan ljetni program u Novim dvorima Jelačićevim

NOVOSTI ZAPREŠIĆ

Turistička zajednica grada Zaprešića predstavlja laganu i lepršavu ljetnu shemu na najljepšoj lokaciji u Zaprešiću, u Novim dvorima Jelačićevim, gdje uskoro započinje program “10 dana kod bana”. Program počinje u petak, 16. srpnja i trajat će sve do nedjelje, 25. srpnja.

Tople banske večeri, uz osvijetljeni ambijent park-šume, osvježit će Craft Beer Fest s tridesetak vrsta hrvatskih piva. Posjetitelji će imati prilike kušati ukusne zalogaje, a za glazbeni dio programa pobrinut će se JeboTon Ansambl i Tri Fir koji donose irski i engleski zvuk, dok će nedjelja, 18. srpnja biti rezervirana za Pub Quiz na otvorenom.

Program se nastavlja kroz tjedan pa će ponedjeljkom, utorkom i srijedom za dobru atmosferu biti zaduženi DJ-i, a posjetitelji će, osim u glazbi, moći uživati u hrani i piću na otvorenom prostoru uz Vršilnicu.

Sjajan ljetni ritam za kraj donosi Cocktail & Finger Food Party koji u četiri dana donosi jazz, kubansku latino večer uz Ricarda Luquea i prijatelje te sjajne interpretacije Alena Đurasa. “10 dana kod bana” završit će u nedjelju, 25. srpnja TikTok Partyjem i karaokama na otvorenom. Tijekom dana sugrađani i posjetitelji moći će uživati u tematskim kostimiranim turama, radionicama za djecu i razgledu grada. Organizatori su pripremili doista bogat program za najmlađe, a oni stariji prije večernjeg opuštanja pozvani su u razgled Novih dvora, dvorca Lužnice i našeg prelijepog Zaprešića.

Detaljan program pogledajte ovdje.