Posebna regulacija prometa: Podsused Tvornica – Zaprešić

NOVOSTI ZAPREŠIĆ

U tome razdoblju putnici međunarodnog vlaka 1212 na relaciji Zagreb GK – Savski Marof te međunarodnog vlaka 1213 na relaciji Savski Marof – Zagreb GK bit će prevezeni autobusima. Također, autobusima će biti prevezeni i putnici vlakova 3008, 3009, 3010 i 3011 na relacijama Gajnice – Zabok i obratno te Zabok – Zaprešić prema rasporedu koji možete pogledati ovdje.

Popis vlakova koji neće voziti na relacijama Zaprešić – Zagreb GK i obratno, Zagreb GK – Harmica i obratno, Zagreb GK – Savski Marof i obratno, Podsused TV – Harmica i obratno, Podsused TV – Zaprešić i obratno, Podsused TV – Savski Marof i obratno dostupan je ovdje.

Popis vlakova koji će iznimno voziti na relacijama Zagreb GK – Harmica i obratno, Harmica – Savski Marof i obratno te Savski Marof – Zagreb GK nalazi se ovdje.

Ostali vlakovi vozit će po jednome kolosijeku te su moguća kašnjenja pojedinih vlakova zbog čega se u HŽ-u ispričavaju putnicima.

Između kolodvora Podsused Tvornica i Zaprešić tzv. zatvori pruge planirani su sve do završetka radova na tome dijelu dionice, što se očekuje u rujnu ove godine. Nakon toga radovi će biti nastavljeni na dionici između Podsuseda i Zagreb Zapadnog kolodvora.

Foto: HŽ Inafrastruktura