Samoubojstvo, prometne nesreće, požar automobila i nekoliko kaznenih djela

POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Jučer je u Zaprešiću 35-godišnjak izvršio samoubojstvo u garaži, javlja zaprešićka policija. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb.

Policijski službenici u protekla 24 sata zabilježili su i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. U Brdovcu je došlo do sudara između dva osobna vozila , a u Harmici na kolniku Ulice Ivana Perkovca punoljetni muškarac osobnim vozilom udario je u prometni znak te se nastavio dalje kretati u smjeru Zaprešića. Vozač je u Zaprešiću zaustavljen, a unatoč mirisima iz automobila odbio je alkostestiranje. Vozač je potom uhićen i smješten na zadržavanje, a danas će uz optužni prijedlog biti doveden na Općinski sud u Novom Zagrebu.

U Zaprešiću je zabilježeno i samozapaljenje osobnog vozila u pokretu. Požar su ugasili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Zaprešić, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Od kaznenih djela evidentirana je krađu više komada naočala iz trgovine koja se nalazi u sklopu trgovačkog centra Westgate, a zabilježena je i provala u HŽ-ovo pružno vozilo u Zaprešiću.

U jučerašnjoj akciji “Brzina” policijski službenici utvrdili su 7 prometnih prekršaja, dok će 19. studenog provoditi akciju “Pojas, mobitel i dječje sjedalice”.