Jednokratne potpore za umirovljenike

NOVOSTI ZAPREŠIĆ

Grad Zaprešić obavještava sve umirovljenike s prebivalištem na području Grada da će se jednokratna potpora isplaćivati i ove godine u poslovnicama FINA-e u razdoblju od 16. studenog 2020. do 27. veljače 2021. godine.

Novi umirovljenici, odnosno svi koji su stekli pravo na mirovinu ove kalendarske godine ili iz nekog drugog razloga još nisu uvršteni u Gradsku evidenciju umirovljenika, mogu se prijaviti u razdoblju od 1. listopada 2020. do 15. veljače 2021. u Pisarnici Gradske uprave, Nova ulica 10, Zaprešić ili poštanskim putem na istu adresu.

Umirovljenici koji se prijave zaključno 9. studenog 2020. ostvaruju pravo na isplatu jednokratne potpore od prvog dana isplate, odnosno od 16. studenog 2020.

Umirovljenici koji se u Gradsku evidenciju prijave nakon spomenutog datuma (09.11.2020.) moći će jednokratnu potporu u FINI podići od prvog radnog dana tjedna koji slijedi nakon tjedna u kojem je izvršena prijava, do zaključno 27. veljače 2021.godine.

Prijave će se vršiti putem obrazaca koji su dostupni u Klubu umirovljenika Zaprešić, pisarnici Gradske uprave, te u prostorijama Mjesnih odbora i Gradskih četvrti. Prilikom prijave potrebno je uz sebe imati osobnu iskaznicu i rješenje o mirovini ili zadnji odrezak od mirovine.

Obrazac za prijavu možete preuzeti i ovdje.

Također, iz Grada mole umirovljenike kod kojih je došlo do promjene osobnih podataka (npr. promjene osobnog broja umirovljenika zbog ostvarivanja prava na obiteljsku mirovinu, adrese ili prezimena) da promjenu prijave do 9. studenog 2020.