Pokušaj provale u dva stana na Trgu žrtava fašizma

NOVOSTI ZAPREŠIĆ POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Jedna se dogodila na državnoj cesti broj jedan u ravnini mjesta Jablanovec, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila, a druga se dogodila u gradu Zaprešiću na kolniku Ulice bana Josipa Jelačića, također, sudar između dva osobnog vozila.

S nedjelje na ponedjeljak, 17. na 18. srpnja, od 20 i 30 do 7 sati došlo je do požara sobe u obiteljskoj kući u mjestu Brdovec, Ulica Roka Balje. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je do požara došlo najvjerojatnije djelovanjem otvorenog plamena ili žara, a tijekom požara smrtno je stradao 69-godišnjak. Na mjestu događaja izašli su vatrogasci, dok su požar prethodno ugasili građani koji su se u tom trenutku zatekli na mjestu događaja.

Od kaznenih djela bilježimo pokušaj provale u dva stana na Trgu žrtava fašizma u Zaprešiću, koji su privremeno neuporabljivi zbog potresa. Od strane građanina do dolaska policijskih službenika zadržana su dva maloljetnika, a isti su privedeni u službene prostorije policijske postaje radi daljnjeg kriminalističkog istraživanja.