Muškarac pokušao dići stan u zrak

NOVOSTI ZAPREŠIĆ POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U Ulici Ferida Galijaševića u Zaprešiću punoljetni muškarac počinio je kazneno djelo dovođenja u opasanost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom tako da je napunio stan plinom, nakon čega je isti zapalio u namjeri eksplozije stana. U tome je spriječen te je zbog lošeg zdravstvenog stanja zadržan na liječenju.

Dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom između osobnih vozila. U Zagrebačkoj ulici u Prigorju Brdovečkom do prometne nesreće je došlo kada se vozač neoprezno uključivao u promet, u Stubičkoj ulici u Donjoj Bistri nesreću je uzrokovao vozač koji nije držao potreban razmak između vozila kada se kretao kolnikom, a u Ulici A.B. Krčelića u Zaprešiću vozačica je udarila vozilom u parkirano vozilo, nakon čega je napustila mjesto događaja ne dajući podatke oštećenoj o sebi i vozilu.

U Obrubićima u Zaprešiću došlo je do požara otvorenog skladišta u kojem su se zapalili odloženi drveni stupovi. Požar je uzrokovao materijalnu štetu.

Podsjećamo da policijski službenici u utorak, 29. lipnja nastavljaju s akcijom pojačanog nadzora mopeda, motocikala i bicikala.