Program Max teatra za Noć kazališta

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Max teatar je povodom Noći kazališta, koja se obilježava u subotu 25. studenog, pripremio bogat program koji se nastavlja i u nedjelju 26. studenog. Noć kazališta je manifestacija koja se održava svake treće subote u studenom od 2008. godine na cijelom teritoriju Republike Hrvatske.

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zaprešića 25. studenog u 13 h ispred Vršilnice (Novi dvori, Zaprešić) kreće interaktivna predstava „Srce u bronci“ (iliti život bana Josipa Jelačića u 9 postaja i nešto više pjesama) u kojoj sudjeluje 26 izvođača, pod vodstvom i u režiji Marine Kostelac.

U subotu u sklopu projekta Kazalište za velike i male a u suradnji s Općinom Brdovec 25. studenog u 19 h, u Kino dvorani Općine Brdovec polaznici glumačkog dramskog studija Max teatra grupa studenti izvest će predstavu o Anoreksiji A.Tonković Dolenčić („Tko će sve to pojesti?“) pod vodstvom i u režiji Maxa Kostelca. Predstava je za +12.

U nedjelju u sklopu projekta Kazalište za velike i male, a u suradnji s Općinom Brdovec 26. studenog u 19 h u Kino dvorani Općine Brdovec polaznici glumačkog dramskog studija Max teatra grupa odrasli izvest će predstavu „Nisi lud da sjediš kući“. Predstava je autorski projekt polaznica grupe, pod vodstvom i u režiji Nikoline Bakmaz. Predstava je +18.

Ulaz na sve predstave je slobodan.