Pojačani policijski nadzor povodom blagdana svetog Martina bit će od 10. do 13. studenog

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U protekla 24 sata na području Policijske postaje Zaprešić zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Više o tome rekla je policijska službenica Dubravka Petrović:

“Prva se dogodila u Donjoj Pušći na Kumrovečkoj cesti sudarom dva osobna vozila, a druga u Brdovcu na parkiralištu također sudarom između dva osobna vozila. Od kaznenih dijela bilježimo oštećenje osobnog vozila u dvorištu poduzeća sa sjedištem u Zdencima Brdovečkim”.

Policija upozorava vozače i povodom blagdana svetog Martina: “Policijski službenici ove policijske postaje će od petka, odnosno od danas 10. studenog pa do ponedjeljka, 13. studenog pojačano postupati u prometu s ciljem sprečavanja i sankcioniranja najtežih prometnih prekršaja. Alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači, nadzirat će se brzina, korištenje sigurnosnog pojasa vozača i putnika u vozilima, korištenje dječje sjedalice te nepropisna uporaba mobitela u vožnji, ali i drugih prekršaja”, upozorila je Petrović.

Preporuka je da se ne sjeda za volan pod utjecajem alkohola kako ne bi postali dio crne statistike. Osigurajte prijevoz na vrijeme i budite odgovorni prema sebi i drugima.