Inker uvjerljiv protiv Kloštara – rezultat 7:0

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI SPORT

Do prošlog kola u Jedinstvenoj županijskoj ligi Inkeru je bio za petama NK Kloštar iz Ivanića kao direktni konkurent za prvo mjesto s 3 boda zaostatka. S bodom zaostatka iza Inkera našao se i NK Zrinski, no zahvaljujući svim pobjedama domaćina u ovom kolu Inker je uspio napraviti bodovnu razliku i trenutno stoji suvereno na vrhu tablice.
U derbiju kola Inker je očitao lekciju Kloštaru. Držali su se gosti do 62. minute kada Soldo iz kaznenog udarca donosi vodstvo Inkeru. Bilo je primjedaba na najstrožu kaznu od strane gostiju, no ovaj gol nije ništa odlučivao obzirom na krajnji rezultat i 7 primljenih golova u 21 minuti. Upravo toliko je prošlo od gola Solde do onog sedmog koji je djelo Antolića u 83. minuti. Između su pogađali još Vidak dva puta, Barić, Vnučec i još jednom Soldo.

Svoje viđenje utakmice dao je i trener Inkera, Tomislav Gondžić: “Imali smo prvi od dva derbija u ovih 14 dana. Ovaj je bio na našem terenu protiv Kloštra koji je bio treći, tri boda iza nas. Mi smo, normalno, ušli s ciljem osvajanja tri boda. Do toga smo i došli uz jako dobar rezultat sa sedam postignutih golova. U prvom dijelu imali smo totalnu dominaciju gdje nismo uspjeli postići gol. U drugom poluvremenu smo pojačali ritam, uveli smo nekoliko svježih igrača te smo doli i do tri boda i lijepog rezultata.”

Trener Gondžić nam je otkrio i koji su planovi Diva iz predgrađa: “Cilj kluba ove godine je apsolutno biti na prvom mjestu te osvojiti ovu ligu iz koje smo morali krenuti te se plasirati u ligu više. Neki daljnji projekt i cilj jest da se klub polako vraća tamo gdje mu je i mjesto, a gdje je bio i godinama. Za to će, naravno, trebati vremena, ali vjerujemo da ćemo polako dizati klub.”