Danas će policija nadzirati vozače motocikala, mopeda, bicikla i ostalih osobnih vozila

POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske Postaje Zaprešić zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom, a više je otkrila policijska službenica Dubravka Petrović:

“Jedna se dogodila u Zaprešiću na kolniku ulice kardinala A. Stepinca gdje je došlo do udara teretnog vozila s priključnim vozilom u metalnu konstrukciju natkrivenog parkirališnog prostora. Druga se dogodila na državnoj cesti broj jedan sudarom dva osobna vozila. Treća se dogodila također na državnoj cesti broj jedan u Pojatnom udarom osobnog vozila u betonski branik. Zbog vožnje pod utjecajem alkohola od 1,70 promila privedena je muška punoljetna osoba koja je zadržana do otrježnjenja, a protiv istog slijedi optužni prijedlog.  Od kaznenih djela bilježimo krađu ljestvi iz dvorišta vikendice u Jablanovcu u ulici Matije Gupca. U Pojatnom u ulici A. Kovačić bilježimo nalet osobnog vozila na divljač.”

Danas će policija na području PP Zaprešić od 14 do 22 sata provoditi preventivno-represivnu akciju “Pojačano postupanje prema vozačima motocikla, mopeda, bicikla i osobnih prijevoznih sredstava”.