Kaštelansko dječje kazalište izvest će besplatnu predstavu za djecu povodom Dana Grada Zaprešića

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

Max teatar uključio se u Dane grada Zaprešića besplatnom predstavom koju će izvesti mali glumci Kaštelanskog dječjeg kazališta “Škatula” pod vodstvom Ljiljane Garbati. Predstava “Biseri prosuti morem” održat će se u nedjelju, 15. listopada u 11 sati u Vršilnici.

Max teatar i Kaštelansko dječje kazalište njeguju prijateljstvo budući da su Grad Zaprešić i Grad Kaštela gradovi prijatelji. Kako članovi Max teatra odlaze na gostovanje u Kaštele tako će sada Grad Zaprešić ugostiti male Kaštelane.

“Riječ je o predstavi koja će govoriti o ljepoti grada Kaštela. I djeca će i publika moći upoznati nešto o tradiciji Kaštela. Grad Kaštela i Grad Zaprešić gradovi su prijatelji. Mi kroz umjetnost i kroz dječje stvaralaštvo produbljujemo to prijateljstvo na najljepši mogući način. Mi ljeti odlazimo s našim polaznicima glumačkog dramskog studija u Kaštele na njihovu manifestaciju Dica grad s ljubavlju gdje izvodimo  neku od naših predstava. Djeca su smještena kod djece po domovima i tako se djeca zaista mogu puno bolje upoznati i družiti”, rekla me Marina Kostelac iz Max teatra.