Čak šest prometnih nesreća u protekla 24 sata na području PP Zaprešić

MOJ ZAPRESIC POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Na području Policijske postaje Zaprešić u protekla 24 sata dogodilo se čak šest prometnih nesreća s materijalnom štetom. Pored toga zabilježena je i provala, a više o svemu otkrila je policijska službenica Dubravka Petrović:

“ Prva se dogodila na državnoj cesti broj 1, 17.-ti kilometar na kružnom toku sudar dva teretna vozila. Druga se dogodila u Poljanici Bistranskoj, Bistranska ulica sudar između dva osobna vozila. Treća prometna nesreća dogodila se u Donjoj Pušći, Kumrovečka ulica gdje je došlo do udara vozila u betonsku ogradu radi nepoduzimanja potrebitih mjera vozača kojim se sprečava da vozilo samo krene s mjesta na kojem je parkirano. Zatim, tri prometne nesreće dogodile su se u Zaprešiću, prva na raskrižju Ulice Vladimira Novaka i Savske ulice, sudar između dva teretna vozila. Druga na kolniku Ulice Matije Gupca, udar nepoznatog vozila u osobni automobil i treća se dogodila na kolniku Ulice Matije Skurjenija, sudar dva osobna vozila.”

“Zbog posjedovanja droge priveden je jedan maloljetnik nad kojem je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Protiv istog slijedi optužni prijedlog, a radi sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama priveden je također jedan maloljetnik nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje”, rekla je Petrović.

“Od kaznenih djela bilježimo provalu u vikendicu odakle su otuđeni prehrambeni proizvodi. U službene prostorije Policijske postaje jučer je pristupila muška punoljetna osoba koja je prijavila kazneno djelo krađe, navodeći da mu je od strane nepoznatog počinitelja na vješalici svlačionice fitness centra iz novčanika koji se nalazio u džepu hlača, izvršena krađa 300 eura”, otkrila je Petrović.