Sve je spremno za 23. Sajam gospodarstva u Zaprešiću

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

Udruženje obrtnika Zaprešić ponosno najavljuje novo izdanje tradicionalnog Sajma gospodarstva u Zaprešiću koji će se održati od 13. do 15. listopada 2023. u sportskoj dvorani i predvorju Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću, na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 1.

Osim unutarnjeg prostora, bit će dostupan i vanjski otvoreni prostor koji će biti prilagođen potrebama izlagača. To će omogućiti raznolikost izloženih proizvoda i usluga te stvoriti ugodno okružje za posjetitelje i izlagače.

Sajam će službeno započeti svečanim otvorenjem u petak, 13. listopada, u 11 sati. Radno vrijeme Sajma bit će od 10 do 20 sati tijekom cijelog vikenda.

Sajam gospodarstva u Zaprešiću već je dugo vremena važno središte promocije lokalnih obrtnika i poduzetnika. Ovogodišnje izdanje pružit će im priliku za promociju i jačanje njihovog položaja na tržištu te za uspostavljanje korisnih kontakata.

Svi su dobrodošli da posjete 23. Sajam gospodarstva u Zaprešiću i uživaju u bogatoj ponudi proizvoda i usluga te se informiraju o najnovijim trendovima u obrtništvu i poduzetništvu.