Prometne nesreće i krađa obilježile su protekli vikend na području PP Zaprešić

POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Protekli vikend na području Policijske postaje Zaprešić dogodilo se nekoliko prometnih nesreća, a o svemu više zna policijska službenica Marina Kiseljak: “ Dogodile su se tri prometne nesreće. Jedna se dogodila u Brdovcu u ulici Ilije Gregurića gdje je autobus udario u semafor, a šteta je oko 300 eura. Druga se dogodila u Jablanovcu gdje je NN vozač osobnog automobila udario u drugo vozilo koje je bilo propisno parkirano na parkiralištu kod WestGate-a te treće prometna nesreća koja se dogodila u Donjoj Bistri, gdje se vozačica osobnog automobila nije zaustavila na prometni znak stop te je tom prilikom udarila u drugi osobni automobil u kojem je putnica zadobila tjelesne ozljede.”

“Od ostalih događaja bilježimo tešku krađu provaljivanjem u mjestu Brdovec, gdje je NN počinitelj pomoću predmeta provalio te otuđio kosilicu marke Iskra i udaljio se u nepoznatom smjeru te nalet vozila na divljač u Donjoj Bistri, gdje je osobni automobil naletio na divljač, na srnu koja je pretrčavala cestu, a koja se nakon udara udaljila s mjesta događaja. Materijalna šteta je oko 500 eura”, rekla je Kiseljak.

Zbog čestih krađa goriva na benzinskim postajama policija poziva građane ako svjedoče počinjenju krađe goriva ili bijegu s benzinskih postaja bez plaćanja da odmah dojave policiji na broj 192 ili anonimno putem aplikacije e-policija.