Prekrasan vikend i mnoštvo posjetitelja na BAN FUN FESTU u Novim dvorima

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Prošlog vikenda, subota i nedjelja, 7. i 8. listopada su protekli u znaku fantastične zabave na događaju poznatom kao BAN FUN FEST, koji se održao u predivnom ambijentu Novih dvora. Ovaj festival privukao je brojne posjetitelje koji su uživali u nezaboravnom vikendu ispunjenom glazbom, smijehom i druženjem. Tijekom vrhunca festivala, održani su koncerti popularnih izvođača Zsa Zse i grupe Detour.

BAN FUN FEST je posjetiteljima pružio priliku da se opuste u spoju povijesti, kulture, glazbe, predstava i radionica. Iz prve ruke su mogli doživjeti kako se živjelo u doba bana Josipa Jelačića i grofice Sofije, a bila je i organizirana vožnja kočijom.

Glavni glazbeni događaji festivala uključivali su koncerte grupe Detour i Zsa Zse, stvarajući atmosferu ispunjenu pozitivnom energijom. BAN FUN FEST je dokazao da glazba i zabava imaju moć stvarati nezaboravne trenutke.

S obzirom na uspjeh ovogodišnjeg festivala, Turistička zajednica grada Zaprešića najavljuje nova izdanja BAN FUN FESTA u budućnosti.