Besplatna pravna pomoć: Pravna klinika 17. listopada u Zaprešiću

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu svoj rad započela je u listopadu 2010. godine i od tada pruža besplatnu pravnu pomoć građanima, istovremeno obrazujući buduće pravne stručnjake. Njihovo djelovanje temelji se na ključnim vrijednostima pravne struke, uključujući profesionalnost, jednakost prema svim strankama i transparentnost.

Ono što čini Pravnu kliniku jedinstvenom jest mogućnost studentima prava da steknu praktično iskustvo u stvarnim pravnim slučajevima. Pod nadzorom akademskih mentora, koji su priznati profesori Pravnog fakulteta u Zagrebu i odvjetnici, studenti pristupaju svakom klijentu s jednakom pažnjom i brižnošću, pružajući pravnu pomoć i savjete od ključne važnosti.

Za građane Zaprešića i okolnih područja imamo dobru vijest: kliničari Pravne klinike bit će dostupni u utorak, 17. listopada 2023., od 14:00 do 17:00 sati, u Ulici Pavla Štoosa 2 (ulaz sa šetnice). Ovo je izvrsna prilika za sve koji trebaju pravnu pomoć ili imaju pitanja koja zahtijevaju pravni odgovor.

Ako želite saznati više o radu i aktivnostima Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu, posjetite njihovu web stranicu na sljedećem linku: https://klinika.pravo.hr/