Otvoren Centar mini atletike: Novo mjesto za razvoj i rekreaciju

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI SPORT

Utrkom mladih atletskih nada, u petak, 6. listopada simbolično je otvoren Centar mini atletike, projekt koji se prostire na gotovo 5 tisuća kvadrata prekrasnog prirodnog okruženja, smještenog iza zaprešićke kuglane.

Financiranje ovog modernog atletskog centra ostvareno je sredstvima Grada Zaprešića, koji je prepoznao važnost ulaganja u sportsku infrastrukturu kao ključnog elementa za razvoj talenata i promicanje zdravog načina života među građanima. Osim toga, ovoj hvale vrijednoj sportskoj priči pridružilo se i Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske.

Otvorenje Centra Mini Atletike predstavlja veliki korak naprijed za sportsku zajednicu koje će pružiti mladim atletskim nadama odlične uvjete za razvoj njihovih vještina i talenata.

No, Centar Mini Atletike nije rezerviran samo za atletske talente. Cilj je da ga koriste i svi građani koji se rekreativno bave trčanjem. Ovdje će svatko moći poboljšati svoju kondiciju, uživati u trčanju ili se jednostavno opustiti u predivnom prirodnom okruženju koje ga okružuje.