Dan poduzetništva Hrvatske održat će se 18. listopada u Vršilnici: Svi sadržaji besplatni

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

Poslovna zajednica Osjeti Hrvatsku u suradnji s Gradom Zaprešićem, koji je ujedno i Grad prijatelja poduzetništva, u jesenskom dijelu 2023. godine usmjerila se na poduzetničke projekte koji će u ovim izazovnim vremenima potaknuti međusobnu suradnju, razumijevanje, produktivnost i iznalaženje rješenja. Također, poslovni optimizam i vjeru u uspjeh na realnom tržištu te ti povodom organizira manifestaciju Dan poduzetništva Hrvatske – DPH.

Bogat i raznolik program drugog po redu DPH-a upotpunit će priče uspješnih hrvatskih poduzetnica i poduzetnika njihovim receptima kako kvalitetnim rješenjima do ostvarenja ciljeva. U sklopu ove manifestacije održat će se i Poduzetnički sajam gdje će se prodavati i prezentirati brojne usluge i proizvodi realnog tržišta.

Dan poduzetništva Hrvatske održat će se 18. listopada od 10 do 14 sati u Vršilnici, Novi dvori Jelačićevi. Svi sadržaji DPH su u cijelosti besplatni za sve sudionice i sudionike nakon prijave na mail: info@osjetihrvatsku.hr Vrijeme je prilagodbe i kreativnih rješenja, što je poduzetništvu uvijek bilo “srednje ime“, a poslovnoj zajednici Osjeti Hrvatsku, nekoć stvorenoj i kroz Ženski poduzetnički centar, lajt motiv za iniciranje aktivnosti i događanja već cijeli niz godina.