Dinamičan vikend na području PP Zaprešić: brojne prometne nesreće, krađa i ozljeda na radu

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Tijekom vikenda na području PP Zaprešić zabilježene su prometne nesreće s materijalnom štetom, a više o svemu otkrila je policijska službenica Dubravka Petrović: “Prva se dogodila u Prigorju Brdovečkom, Zagrebačka cesta, gdje je vozač osobnog vozila počeo radnju pretjecanja traktora koje je vuklo priključno vozilo, a da se pritom nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te je prisilio biciklistu na skretanje izbjegavanjem sudara koji je tom prilikom udario u betonski rubni kamen i pao zajedno s biciklom na kolnik. Druga se dogodila u Zaprešiću na kolniku Kolodvorske ulice. Dogodio se sudar dva osobna vozila. Potom u Donjoj Bistri na raskrižju Gospodarske i Krapinske ulice došlo je do naleta osobnog vozila na divljač.”

“Sa subote na nedjelju dogodile su se tri prometne nesreće. Prva se dogodila u Bregovljani, Bregovljanska cesta, skretanjem osobnog vozila van kolnika. Druga se dogodila u Dubravici u ulici Pavla Štoosa sudarom dva osobna vozila, a treća se dogodila u Šibicama, u ulici braće Bukovina, udarom nepoznatog vozila u parkirano vozilo. Potom u Zaprešiću u ulici Mladena Gajšaka bilježimo nesreću na radu. Djelatnik Javne vatrogasne postrojbe grada Zaprešića koji je bio na intervenciji radi ispumpavanja vode u podrumskom prostoru u objektu u izgradnji, zadobio je tjelesne ozljede.”

“Od kaznenih djela bilježimo krađu bakrenih oluka na vikendici u Svetom Križu, Bregovita ulica. S nedjelje na ponedjeljak dogodile su se dvije prometne nesreće. Prva se dogodila u Zaprešiću u ulici Jure Petrekovića, udarom osobnog vozila u metalni stupić koji osigurava parkiralište. Druga se dogodila u Zaprešiću na raskrižju ulica Jože Malekovića i Ante Starčevića, sudar sva osobna vozila”.