Početak jeseni donosi brojne aktivnosti za odrasle i djecu u knjižnici Ante Kovačić

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

S početkom jeseni zaprešićka knjižnica Ante Kovačić organizira brojne aktivnosti za odrasle i mlade. Već sutra, 26. rujna u 18 sati započinje kulinarski klub, a više o tome kao i o ostalim događajima je otkrila je Maja Jurenić ispred knjižnice: “ Ako volite kuhati, razmjenjivati recepte čitati kuharice, razgovarati o pripremi jela, pridružite nam se. U srijedu, 27. 9. u 10 sati kreativne radionice za umirovljenike.”

Također, sutra već započinje i nova aktivnost za djecu “Čitajmo naglas” te druge zanimljive radionice za mlađe uzraste: “ To je druženje namijenjeno djeci nižih razreda osnovnih škola na kojem će djeca i knjižničari čitati naglas poznata književna djela za djecu. U srijedu, 27. 9. u 18 sati nastavlja  sei naša kreativna radionica za djecu, a u četvrtak u 18 sati radionica kreativnog pisanja za djecu “Hoću biti pisac”.

U petak 29.rujna u 18 sati održava putopisno predavanje Damira Vujnovca pod nazivom “Meksiko, zašto ne”: “Damir Vujnovac, putopisac i bloger za sebe kaže da voli ljude putovanja i snove. Posao kojim se bavi uključuje putovanja koja, doduše ne ostavljaju znatnijeg mjesta za uživanje, ali podupire njegovu ljubav za kretanjem. Putuje na različite načine različitim sredstvima. Bilo da mu je cilj metropola ili pustinja, upoznaje različite ljude i zanimljivosti. Odatle crpi energiju i volju za novim avanturama, pričom, fotografijama i videom. Putujemo preko Atlantika u Meksiko kako žive potomci drevnih Maja, što na Yucatanu vidjeti i u čemu uživati, a što preskočiti.”