Predsjednik ŽKK Jabuka otkrio novosti – klub od sada ima svoju mrežnu stranicu i trenira u dvorani SŠ ban J. Jelačić

NOVOSTI SPORT

Ženski košarkaški klub Jabuka Zaprešić namijenjen je svim uzrastima, a upisi su otvoreni tijekom cijele godine. Pri tome, prvi mjesec treniranja je besplatan.
Iz kluba dolazi i nekoliko novosti, a otkrio nam ih je predsjednik kluba Srećko Dobrić: “Najavio bih našu novu sezonu 2023./2024. Za razliku od dosadašnjeg razdoblja novina je da imamo svoju web stranicu na kojoj se možete informirati o svim našim terminima. Drugo,  Jabuka trenira pet dana u SŠ ban Josip Jelačić, više nigdje drugdje. To je sada škola koja je dala dvoranu za žensku košarku. Od 25. listopada prelazimo tamo i igrat ćemo sve utakmice svih uzrasta našega kluba.”

“Pozvali bi i sve djevojčice koje se žele baviti košarkom i naučiti te igrati košarku, da se slobodno jave. Na našoj web stranici nalaze se informacije. Od novosti je i to da je seniorska ekipa ostala u prvoj ženskoj košarkaškoj ligi. Seniorkama sezona počinje 25. listopada, a mlađim kadetkinjama počinje 1. listopada. Ekipa koja radi s curicama ostala je ista. To su naši treneri Damir Hulina, Leon Mušan i trenerica Paula Jurjević. Zadovoljni su roditelji i djeca, zadovoljan je i klub tako da ne mijenjamo ekipu te nastavljamo i dalje sve po starom.”