Ljerka Vladović 27. rujna predstavit će zbirku pjesama “Prazne vaze” u OMH Zaprešić

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

U organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Zaprešiću 27. rujna održat će se promocija zbirke pjesama Ljerke Vladović pod nazivom “Prazne vaze”.

Sve zainteresirane građane pozvala je predsjednica Ogranka Matice hrvatske Zaprešić, Višnja Poropat Vujnovac: “ Izuzetno mi je zadovoljstvo pozvati vas u ogranak Matice hrvatske u Zaprešiću na promociju zbirke pjesama Ljerke Vladović “Prazne vaze”. Promocija će se održati  u 19 sati. Sigurna sam da autoricu Ljerku Vladović ne moramo puno predstavljati jer je ona itekako dobro poznati kulturni djelatnik našeg grada, ali ću sa zadovoljstvom predstaviti pjesme iz njezine najnovije zbirke.”

Ljerka Vladović može se pohvaliti s čak dvije fakultetske diplome, one s Muzičke akademije i Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. U koraku s vremenom, ova profesorica glazbe izdala je i e-book “Između upitnika i uskličnika”. Po narudžbi je napisala i nekoliko kajkavskih pjesama, iako ne piše na kajkavskom. Inspiraciju za svoje stihove crpi iz svega što prenose naša osjetila; drugim riječima, sve što dotakne njezino oko, misao ili dušu pretvara se u unikatne stihove.