Zaprešićka noć pod zvijezdama: Kino na otvorenom oduševilo posjetitelje

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Prošlog vikenda Trg Ivana Pavla II. pretvorio se u pravu oazu filma i zabave. Besplatan ulaz bio je poziv svima da iskoriste lijepo vrijeme i u ugodnom društvu uz filmove provedu večer na trgu.

Prvi film koji je prikazan bio je animirani “Luka”, koji je započeo u 19 sati. Ova topla priča o mladom dječaku koji otkriva svoj pravi identitet oduševila je publiku svojom pričom i impresivnom animacijom.

Nakon toga, u 21 sat, svi su se pripremili za drugi film večeri, “Whitney Houston – I wanna dance with somebody”. Ova glazbena biografska drama donijela je glazbene uspjehe i emocije legendarne pjevačice Whitney Houston na veliko platno.

Nedjelja nije bila manje uzbudljiva, s animiranim filmom “Kralj lavova” u 19 sati koji je oduševio najmlađe posjetitelje svojom pričom o hrabrom mladom lavu koji se suočava sa svojim sudbinama. Za one koji su željeli nešto više akcije, u 21 sat prikazan je film “Zločesti dečki zauvijek”.

Osim sjajnih filmova, posjetitelji su imali priliku uživati u grickalicama i piću koje je bilo osigurano. Mnogi su ponijeli svoje omiljene dekice i jastuke kako bi se potpuno opustili i uživali u prekrasnoj večeri pod zvijezdama.