Tijekom vikenda zabilježene tri prometne nesreće, krađa i dobrovoljna predaja ilegalnog oružja

MOJ ZAPRESIC POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Proteklog vikenda policijska postaja Zaprešić zabilježila je tri prometne nesreće i, ponovno, krađu goriva na benzinskoj postaji. Također, akcija koja za cilj ima dobrovoljnu predaju ilegalnog oružja urodila je plodom.
Više o svemu otkrila je policijska službenica Dubravka Petrović:”Dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Prva se dogodila u Zaprešiću na kolniku ulice Ljudevita Gaja, gdje je došlo do slijetanja osobnog vozila van kolnika i udara u metalni stup javne rasvjete. Druga se dogodila na državnoj cesti broj 1, sudar između dva osobna vozila. Treća se prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila također u Zaprešiću na kolniku Ulice Ante Starčevića sudar između dva osobna vozila. Po policijskim službenicima obavljeni su očevidi navedenih prometnih nesreća.”

“Zatim, od kaznenih djela bilježimo oštećenje stakla na osobnom vozilu koje je bilo parkirano u Zaprešiću, u ulici Mihovila Krušlina, potom krađu artikla iz trgovine koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra u Jablanovcu i krađu goriva s benzinske postaje na autocesti A2  Jakovlje, gdje nepoznati počinitelj utočio u vozilo gorivo i udaljio se ne plativši račun.”

“Jedan građanin iz Žlebeca predao je dragovoljno jedan pištolj, 17 patrona, jednu kuburu i tri bombe. Ovom prilikom želimo podsjetiti građane da vraćanjem ilegalnog oružja čine svoj dom sigurnijim te da je dragovoljna predaja ilegalnog oružja bez sankcija.”