U tijeku su upisi u Taekwondo klub Zaprešić

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI PROMO

Taekwondo klub Zaprešić djeluje već više od 40 godina. Ponosi se europskom prvakinjom, ali i mlađim seniorima. Klub okuplja djecu od vrtićke do srednjoškolske dobi, a s početkom nove pedagoške i školske godine započeli su i upisi novih članova. Međutim, odrasli također mogu biti aktivni kroz crossfit i nordijsko hodanje.

Taekwondo – U Taekwondo klubu Zaprešić grupe su prilagođene svakoj dobi i spretnosti. Taekwondo počinjete vježbati kroz osnovne udarce, blokade i forme. Ove temeljne vještine povećati će tjelesnu koordinaciju, motoričku sposobnost, fleksibilnost, ravnotežu i koncentraciju. Taekwondo razvija tjelesne posobnosti i samosvijest te uči kvalitetnom izbjegavanju sukoba. Metode podučavanja razvijene su kako bi se zadovoljile potrebe pojedinih obrazovnih razlika.

Parataekwondo – Terapijski taekwondo stavlja naglasak na samodisciplinu, poštovanje, ljubaznost, fokus, pažnju, sveopći razvoj životnih kompetencija, mnogo više od same sportske vještine. Parataekwondo nije samo sport već je i oblik terapije. Rezultati su vidljivi kroz poboljšane motoričke sposobnosti, spretnosti i koordinacije. Poboljšan je fokus, zadržavanje pažnje i koncentracije.

Rekreacija – Dovedete svoje djete na trening i za to vrijeme možete se organizirano baviti nordijskim hodanjem i crosfitom. Nordijsko hodanje je oblik tjelesne aktivnosti pogodan u rekreativnim programima svih dobnih kategorija. Može se provoditi na većini terena, a u kombinaciji s prirodom i svježim zrakom izuzetno pogoduje našem zdravlju. Crosfit je trening koji će biti usmjeren na razvoj najvažnijih tjelesnih sposobnosti. Koristeći pojedine elemente iz sportova kao što su dizanje utega, gimnastika i sportova izdržljivosti.

Vrtićanci – Program Taekwondo igraonice za klince i klinceze od 3,5 do 6,5 godina obuhvaća velik broj vježbi iz raznih sportova i sportskih igara s naglaskom na učenje osnovnih elemenata Taekwondo-a. Takva raznolikost osigurava utjecaj na skladan razvoj svih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti djeteta. Djeca vježbanjem u ovako ranoj dobi usvajaju pozitivan stav prema radu u grupi, prema kretanju, obavezama i zdravoj okolini. Sve vježbe prilagođene su djeci navedenog uzrasta, a treneri imaju veliko iskustvo u radu sa predškolskim uzrastom što garantira stručan rad s djecom.

Raspored treninga:

Autor: PROMO