Krađe stabala, prijava prijetnje i prometne nesreće obilježile su protekla 24 sata na području PP Zaprešić

MOJ ZAPRESIC POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U protekla 24 sata na području PP Zaprešić zabilježena su oštećenja stupića, krađe i prometne nesreće. Policijska službenica Marina Firšt otkrila je detalje:

“Oštećenje 22 gumena stupića postavljena na kolniku županijske ceste na relaciji Trstenik – Marija Gorica. Nastavlja se rad u cilju pronalaska počinitelja. Bilježimo i prijavu ženske punoljetne osobe protiv susjede za kazneno djelo prijetnje i oštećenje tuđe stvari. Zatim, zaprimljena je kaznena prijava radi počinjene krađe više stabala bukve i bagrema u šumi u Hruševcu Kupljenskom.”

“Izvršena je i krađa suhomesnatih proizvoda, raznih alkoholnih i bezalkoholnih pića koji su se nalazili u hladnjaku u pomoćnom drvenom objektu na ograđenom dvorišnom prostoru u Kraju Gornjem Dubravičkom. Došlo je i do slijetanja osobnim vozilom te udara u metalnu ogradu kojom prilikom je nastala materijalna šteta. Nije bilo povrijeđenih osoba.”

“U Brdovcu, u ulici Ilije Gregorića, pješak je stupio s nogostupa na kolnik, a kojom prilikom na njega u  kočenju prednjim dijelom vozila naletio autobus. Pješak je zadobio teške tjelesne ozljede , a slijedom događaja nastavlja se kriminalističko istraživanje.”

“Bilježimo i požar suhe trave i niskog raslinja u Savskoj ulici u Zaprešiću koji je ugašen od strane djelatnika Javne vatrogasne postrojbe i DVD-a Zaprešić.”