Prometne nesreće i krađa goriva tijekom vikenda

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Za vikend se na području PP Zaprešić dogodilo nekoliko prometnih nesreća, a o svemu više otkrila je policijska službenica Dubravka Petrović:

“Prva nesreća dogodila se u Šibicama na raskrižju Zagrebačke ceste i Vodovodne ulice gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila. Druga se dogodila u Donjoj Pušći u Kumrovečkoj ulici slijetanjem osobnog vozila van kolnika. Treća se dogodila na državnoj cesti broj 1 u ravnini Ivanec Bistranski gdje je došlo do udara osobnog vozila u prometni znak. Četvrta prometna nesreća također se dogodila na državnoj cesti broj 1, sudar između dva osobna vozila. Posljednja prometna nesreća dogodila se na spojnom kolniku A2, na kolniku državne ceste 225 gdje je došlo do slijetanja osobnog vozila van kolnika.”

Zabilježena su i kaznena djela: “Krađa goriva s benzinske postaje u mjestima Prigorje Brdovečko, Jakovlje – istok, Šenkovec gdje su nepoznate osobe utočile u osobno vozilo gorivo te se udaljile ne plativši račun.”

“U Mariji Gorici, u Mariji Magdaleni, izvršena je provala u vikendicu. Zbog posjedovanja droge privedena je muška punoljetna osoba nad kojom je provedeno kriminalističko istraživanje te protiv istog slijedi optužni prijedlog.”