Započele prijave za ovogodišnji Sajam gospodarstva u Zaprešiću

MOJ GRAD MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Uz podršku Grada Zaprešića i susjednih općina i ove godine u pripremi je novo izdanje tradicionalnog prodajnog Sajma gospodarstva u Zaprešiću. Ovoga puta, Sajam dolazi u potpuno osvježenom formatu pod radnim nazivom “Obrtništvo u doba umjetne inteligencije”. Ovaj događaj pružit će priliku lokalnim obrtnicima i poduzetnicima da predstave svoje proizvode i usluge, dok će istovremeno pridonijeti unapređenju njihovog položaja.

Sajam će biti održan u sportskoj dvorani i predvorju Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću, na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 1, te na vanjskom otvorenom prostoru koji će biti prilagođen potrebama izlagača.

Prostor za izlaganje bit će prilagođen željama izlagača, bilo da izlagači žele izlagati samostalno ili u suradnji s poslovnim partnerima ili unutar svojih općina, udruženja, zadruga ili udruga. Cijena izložbenog prostora ove godine iznosi 20,00 EUR po kvadratnom metru.

Ovogodišnji Sajam gospodarstva trajat će od 13. do 15. listopada 2023., vikend je to proslave Dana Grada Zaprešića. Svečano otvorenje održat će se u petak, 13. listopada, u 11 sati, dok će radno vrijeme Sajma biti od 10 do 20 sati.

Ovaj iznimno važan događaj ima potporu Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Grada Zaprešića, Zagrebačke županije i Obrtničke komore Zagreb, uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore i svih susjednih općina.

Sudjelovanje na Sajmu zahtijeva popunjavanje prijave za sudjelovanje, za koje je potrebno posjetiti stranicu Udruženja obrtnika Zaprešić.