U nedjelju 10. rujna održava se 4. po redu Sajam izvanškolskih aktivnosti

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

Sajam izvanškolskih aktivnosti, u svojem četvrtom izdanju, bit će održan 10. rujna na dobro poznatoj lokaciji – Trgu Ivana Pavla II. te će trajati od 10:00 do 13:00 sati. Ovaj događaj predstavlja iznimnu priliku za djecu i njihove roditelje da se upoznaju s bogatim spektrom aktivnosti i mogućnosti zaprešićkog područja.

Na Sajmu će biti prisutne različite udruge, škole stranih jezika i matematike, sportski klubovi, kao i dramske, plesne i glazbene grupe. To će omogućiti posjetiteljima da istraže različite interese i hobije te možda otkriju nove strasti.

Važno je istaknuti da je Grad Zaprešić ponosno dobio prestižnu titulu “Prijatelj djece”, a događanja poput Sajma izvanškolskih aktivnosti jasno potvrđuju ovaj zasluženi status. Cilj ovog događaja je pružiti djeci i njihovim roditeljima korisne informacije o tome kako provesti kvalitetno vrijeme izvan školskih obaveza i nastave, te kako bolje iskoristiti ono što Zaprešić nudi.

Iz Grada poručuju kako očekuju da će Sajam biti inspiracija i izvor informacija za sve koji su zainteresirani za razvoj i obogatiti svoje izvanškolske aktivnosti i pozivaju sve u nedjelju, 10. rujna na Trgu Ivana Pavla II.