Moto Susret MK Ban Zaprešić: Vikend adrenalina i dobre zabave pored Westgate-a

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Uzbudljivi moto susret očekuje ljubitelje dvokotača i dobre glazbe ovaj vikend, 1. i 2. rujna, na parkiralištu shopping centra Westgate. Susret organizira Moto Klub Ban Zaprešić, a za posjetitelje su pripremili nezaboravno iskustvo uz dinamičan program i odličnu zabavu.

Okupljanje i programski sadržaj započinje oba dana od 16 sati. Za atmosferu na pozornici prve večeri, u petak, 1. rujna zaduženi su Miha i Karizma band. Drugi dan, u subotu, 2. rujna, pozornicu preuzimaju Sucker train blues i Lucky day band. Sucker train blues će vas provesti kroz dubine bluesa i rocka, dok će Lucky day band osigurati da vam svaki trenutak bude popraćen odličnim zvukom.

Tajnik MK Bana Neven Tulić poziva građane da se pridruže ovom zanimljivom događanju: “MK Ban iz Zaprešića kao i svake godine organizira moto susret te su svi dobro došli. Očekujemo sve moto klubove iz Hrvatske i inozemstva.”

Poseban trenutak susreta bit će moto defile u subotu, zakazan za 18 sati. Taj će trenutak spojiti ljubitelje motocikala, pružajući im priliku da svoje strastveno vozačko iskustvo podijele s ostalim sudionicima i posjetiteljima.

Nemojte propustiti priliku za vikend pun adrenalina i zabave kod shopping centra Westgate. Ulaz na događanje se ne naplaćuje.