Uoči nove školske godine policija će provoditi preventivnu akciju “Poštujte naše znakove”

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

U protekla 24 sata na području PP Zaprešić zabilježena je jedna prometna nesreća i materijalna šteta na trgovini. Na snazi će biti i dvije važne akcije. Više o svemu rekao je Ivica Crnojević: “Oštećenje stakla na prozoru trgovine na Trgu Mladosti 14 pri čemu je na trgovini nastala materijalna šteta. Bilježimo i jednu prometnu nesreću u Vukovom Selu u Dubravičkoj ulici. Naime, vozač osobnog automobila na kolniku naletio je na uzdignuti metalni poklopac kanalizacijskog odvoda te je tom prilikom oštetio svoje vozilo. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.”

Policijski službenici će i ove godine u školskim zonama uoči nove školske godine provoditi preventivnu akciju “Poštujte naše znakove” slijedom čega se vozačice i vozači pozivaju na oprez: “S ciljem zaštite djece i sprečavanja te ugrožavanja njihovih života, a posebice u njihovim prvim danima samostalnog sudjelovanja u prometu.”

Druga kampanja “Manje oružja, manje tragedija” pozivaju se građani da dragovoljno predaju policijskim službenicima PP Zaprešić oružje koje posjeduju: “Time će svoje okruženje učiniti sigurnijim  i spriječit će moguće tragedije.