PP Zaprešić izvijestila o prometnim nesrećama i prijevari na internetu

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI POLICIJSKA POSTAJA ZAPREŠIĆ

Današnji izvještaj PP Zaprešić donosi nekoliko vijesti, a više o svemu rekla je Marina Firšt: “Izdvajamo oštećenje stakla na prozoru trgovine u Zaprešiću u ulici kardinala Alojzija Stepinca. Zabilježili smo prijevaru na štetu ženske punoljetne osobe, korisnice društvene mreže Facebook, a gdje je ista objavljivala plaćene oglase za djelatnost kojom se bavi. Isto nije činila duže vrijeme, a da bi na posljetku zaprimila obavijest banke kako su joj s računa u tri navrata skinuta novčana sredstva u američkim dolarima u protuvrijednosti veće od 1160 eura.”

Dogodile su se i tri prometne nesreće: “Jedna se dogodila u Zaprešiću na kolniku ulice bana Josipa Jelačića prilikom radnje obilaženja između dva osobna vozila bez ozlijeđenih osoba. Jedna se dogodila u Vukovom selu u Dubrovičkoj ulici gdje je vozač na kolniku naletio na neoznačeni uzdignuti metalni poklopac kanalizacijskog šahta. Tom prilikom oštetio je vozilo. Slijedi dalje krim istraživanje.”

“U Igrišću je došlo do slijetanja vozila van kolnika i udara u betonski stup HEP-a. Tom prilikom je, nažalost, vozač zadobio teške tjelesne ozljede.”