Besplatne radionice na kojima će se učiti kako se nositi sa stresom

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

CeZaM pred početak nove školske godine organizira besplatne radionice na kojima će se učiti kako se adekvatno nositi sa stresom te upravljati emocijama koristeći kreativne tehnike, igru i razgovor. Radionice će se održavati od 28. kolovoza do 1. rujna, od 12 h do 13:30 u prostoru udruge CeZaM Zaprešić.

Maja Delač, programska voditeljica u CeZaMu je u razgovoru za Zfm pojasnila koji je cilj radionica: “Kako bi olakšali djeci povratak u školske klupe, Udruga CeZaM Zaprešić organizira besplatnu radionicu Stres free, emocije i mi uz financijsku podršku Grada Zaprešića. Radionica je namijenjena djeci u dobi od 11 do 14 godina. Radit ćemo u malim grupama, a ono što ćemo vježbati kroz igru i različite kreativne tehnike kroz razgovor kako se adekvatno nositi sa stresom te kako upravljati ugodnim i neugodnim emocijama. Cilj ove radionice je poučiti djecu da su sve emocije u redu, bile one ugodne ili neugodne i da ono na što možemo utjecati je kako ćemo ih izražavati.”

Prijava je obavezna na e-mail maja@czmz.hr, a podaci potrebni za prijavu su ime i prezime djeteta, dob, ime i prezime roditelja te broj telefona.
Aktivnost se provodi u sklopu projekta Nema zdravlja bez mentalnog zdravlja uz financijsku podršku Grada Zaprešića.