Judo klub Panda prima nove članove

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI SPORT

Zaprešićki Judo klub Panda od rujna prima nove članove svih dobnih uzrasta, dječake i djevojčice od četvrte godine nadalje. Judo klub Panda osnovan je 2000. godine, a tijekom godina ostvario je visoke europske i svjetske rezultate. Između ostalog, klub se može pohvaliti i trenericom te članicom olimpijkom Ivanom Maranić te obrazovanim i educiranim trenerima s višegodišnjim iskustvom. Klub djeluje na više lokacija u Zagrebu te u Zaprešiću u dvorani na adresi Trg žrtava fašizma 18, odmah pored tržnice te u dječjem vrtiću Vrtuljak u Mokričkoj ulici 59.

Judo je olimpijski sport osnovan u Japanu 1882. godine. Nastao je kao spoj više različitih vještina iz kojih su se izbacile sve tehnike opasne po zdravlje vježbača, a prevodi se kao nježan ili blagi put. Sastoji se od različitih tehnika od kojih su najzastupljenije tehnike bacanja i tehnike padova koje se koriste u svim životnim situacijama, a bitno je naglasiti i to da u judu nema tehnika udaraca te da se kroz treninge ujedno uče različiti gimnastički elementi i biotička motorička znanja.

Više informacija dostupno je u dvorani na adresi Trg žrtava fašizma 18 svakim danom poslije 18:30 sati i na kontakt trenera:

Dominik Žanetić: 098 9249 573 

e-mail: dominik.jkpanda@gmail.com