Tamburaški zbor Gaj ponovno održava ljetnu školu tambure

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Bliži se datum 8. ljetne škole tambure “Ivan Kresnik”, koju s ponosom organizira Tamburaški zbor Gaj.

Škola će se održati od 28. kolovoza do 2. rujna 2023. godine u ugodnom ambijentu prostorija Kluba umirovljenika, kod crkve sv. Ivana Krstitelja.

Ova škola tambure prilika je za sve one koji su oduvijek gajili želju da zavladaju ovim predivnim instrumentom, kao i za one koji već posjeduju određeno glazbeno iskustvo. Bez obzira jeste li apsolutni početnik ili već imate neko iskustvo sviranja, ljetna škola tambure “Ivan Kresnik” pruža priliku za napredak, učenje i druženje.

Škola je za sve starije od 10 godina, bez obzira na prethodno iskustvo sviranja. Ako nikada niste držali tamburu u rukama ova škola je idealna prilika za vas da se upoznate s ovim predivnim instrumentom. Iskusni instruktori će vas voditi korak po korak kroz osnove sviranja tambure i omogućiti vam da uživate u glazbi na jedinstven način.

Prijave su već u tijeku, a sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj 098/9099-976 ili e-mailom na adresu info@tzgaj.hr.

Budući da su mjesta ograničena, savjetujemo zainteresiranima da se što prije prijave kako bi osigurali svoje mjesto na ovogodišnjoj ljetnoj školi tambure “Ivan Kresnik”.

FOTO: Tamburaški zbor Gaj Zaprešić