Kreativno ljeto u Ivancu: Ispunjeno zabavom, druženjem i kvalitetnim radionicama

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

I ovog ljeta Ivanec je bio domaćin brojnih ljetnih aktivnosti koje su djeci pružile nezaboravno iskustvo. 4. Kreativno ljeto u Ivancu organizirali su Mjesni odbor Ivanec Bistranski i Dobrovoljno vatrogasno društvo Ivanec.

Djeca su imala priliku sudjelovati u raznovrsnim radionicama koje su potakle njihovu kreativnost i razvoj različitih vještina. Od likovnih radionica do sportskih aktivnosti, svaka je radionica bila pažljivo osmišljena kako bi pružila djeci edukativnu i zabavnu atmosferu.

“Lijepo je vidjeti na početku ljetnih praznika za naše osnovnoškolce na više lokacija u gradu organizirane brojne radionice te razne sportske aktivnosti. U Ivancu su održane razne sportske aktivnosti, a osim toga i jedna filmska skupina. Održana je i kulinarska radionica, djeca su radila čak i pizzu zajedno. Nešto su naučili i sve to zajedno čini vrlo kvalitetno provođenje slobodnog vremena, a ti klinci će u novu školsku godinu ući s nekim novim znanjima i vještinama”, komentirao je zamjenik gradonačelnika Alan Labus.