Ovog srpnja ljetni kamp za djecu na Zajarkima

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI PROMO

Ljetni kamp Zajarki u organizaciji Vatrinog kutka održat će se tijekom dva termina u srpnju na zaprešićkom jezeru. Na kampu će djeca imati prilike provesti dane u prirodi istražujući svijet oko sebe, radeći  STEM projekte, sudjelujući u sportskim igrama, kreativnim radionicama i upoznavajući nove prijatelje. Samo neke od brojnih zanimljivih aktivnosti bit će: STEM i eko radionice, izrada hranilice za ptice, izrada kompasa na vodi, znanstveni show s tekućim dušikom, luk i strijela, sportsko penjanje i sportski poligon.

Kamp vode Ana Mišetić, studentica kineziologije, licencirana trenerica i entuzijast ekstremnih sportova s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom ovog uzrasta te Filip Mužina, profesionalni popularizator znanosti s desetogodišnjim iskustvom u vođenju znanstvenih radionica, rođendana te dječjih kampova u prirodi. Na lokaciji kampa na jezeru bit će postavljen privatni mobilni WC, šatori, klupice i montažna sjenila za igru i odmor u hladu.

Ljetni kamp održavat će se u dva termina: od 3. do 7. srpnja i  od 17. do 21. srpnja od 8 do 17 sati. Bit će osigurana dežurstva za primopredaju djece ujutro od 7h i poslijepodne do 18h, a po potrebi i u dogovoru s roditeljima. Kamp je namijenjen djeci od 6 do 12 godina, a cijena kampa iznosi 210 eura za prvo dijete te 160 eura za drugo dijete. Također, postoji mogućnost plaćanja samo jednog ili više dana sudjelovanja po cijeni od 55 eura po danu. U cijenu su uključene sve navedene aktivnosti, stručno vodstvo, doručak, ručak, slatka voćna užina i osiguranje.

Prijave su moguće putem google obrasca, a više informacija dostupno je na web stranici Vatrinog kutka ili na mail: kamp.zajarki@gmail.com te brojeve mobitela: 091 5727 609 i 095 234 5695.

 

 

 

Autor: PROMO