Tradicionalna proslava Ivanja i Petrova očekuje građane Zaprešića i ove godine

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

Proslava Ivanja te Dana Gradske četvrti Zaprešić Centar održat će se u subotu, 24. lipnja, u Zaprešiću. Proslava započinje svečanom sjednicom Gradske četvrti u 18:00 sati u Klubu umirovljenika na kojoj će se raspravljati o postignućima četvrti te planovima za budućnost.

Nakon svečane sjednice održat će se sveta misa u Crkvi sv. Ivana Krstitelja s početkom u 19:00 sati. Misu će predslaviti Mons. Dražen Kutleša, nadbiskup metropolit zagrebački, a održat će se i svečana procesija.

Glavni dio proslave bit će u 20:45 sati na Trgu Ivana Pavla II. gdje će se održati paljenje ivanjskog krijesa. Nakon paljenja krijesa građane očekuje druženje uz podjelu kobasica te koncert Indire Forze u 21:00 sat.

Proslava Petrova održat će se u četvrtak, 29. lipnja, na blagdan posvećen sv. Petru Apostolu.

Svečana misa na otvorenom bit će u 19:00 sati pokraj crkve Sv. Petra Apostola. Nakon svete mise, građani će moći uživati u druženju uz besplatni roštilj te glazbeni program grupe Domino Zaprešić.

Gradska četvrti Zaprešić Centar, Župa sv. Petra apostola Zaprešić i Grad Zaprešić pozivaju sve građane da se pridruže ovom veselom događanju, provedu ugodne trenutke u društvu prijatelja i obitelji te proslave Ivanje i Petrovo.