Izvrsni rezultati članova Atletskog kluba Zaprešić

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI SPORT

Članovi Atletskog kluba Zaprešić pokazali su izvanredno znanje i vještinu na utrkama 3. kola Hrvatske atletske lige Sjever, koje su održane na obnovljenom sisačkom stadionu. Više od 200 atletičara sudjelovalo je na ovom događaju, a trkači Atletskog kluba Zaprešić su ostvarili impresivne rezultate.

Jona Juras osvojio je 1. mjesto u disciplini vortex, dok je Ana Cerinski dominirala na 300 metara, također osvojivši 1. mjesto.

Mara Ivić se istaknula osvojivši 2. mjesto na 300 metara, dok je Ivan Lukačević također osvojio 2. mjesto u istoj disciplini.

Na trećem mjestu su se istaknuli Maks Cesar na 300 metara, Andro Marić u disciplinama vortex i 300 metara, Bosnar Jana u vortexu, Manuela Matuško na 60 metara i Klara Matsić u disciplini vortex.

Posebno treba istaknuti sjajan uspjeh štafeta. Štafeta limačica u sastavu Bosnar, Ivić, Bojmić i Cerinski osvojila je 3. mjesto, dok je štafeta limača u sastavu Juras, Marić, Lukačević i Crljen također osvojila 3. mjesto.

Čestitamo svim članovima Atletskog kluba Zaprešić na njihovim impresivnim rezultatima i želimo im još više uspjeha u budućim natjecanjima.