OŠ Ljudevita Gaja upisuje prvašiće elektroničkim putem od 14. do 16. lipnja

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Osnovna škola Ljudevita Gaja objavila je kako će se upisi djece u 1. razred obavljati elektroničkim putem od 14. do 16. lipnja 2023. godine.

Za potrebe upisa roditelji su dužni dostaviti čitko popunjenu i potpisanu Upisnicu koja je dostupna kao word dokument te u pdfu, te elektronički zapis o radnopravnom statusu (HZMO) za oba roditelja ako se dijete upisuje u program produženog boravka. Navedene dokumente potrebno je skenirati ili fotografirati te poslati na e-mail adresu gajstrucnesuradnice@gmail.com

Originale dokumenata potrebno je donijeti u školu početkom nastave u rujnu, kada će se potpisivati i ugovori za produženi boravak.

Roditelje koji nisu u mogućnosti obaviti upis elektroničkim putem molimo da nas telefonski kontaktiraju na broj telefona 3355 655 (kućni 105 ili 108).

Za djecu s drugih upisnih područja čiji roditelji žele upisati dijete u Osnovnu školu Ljudevita Gaja prije upisa roditelji trebaju dostaviti zamolbu Učiteljskom vijeću te priložiti Obrazac 5 (potvrda o spremnosti za školu). Nakon što se zamolba riješi, roditelji će dobiti obavijest o naknadnom upisu.

U “Gaju” je u školskoj godini 2022./2023. bilo upisano 870 učenika, a prošlog je rujna 97 prvašića sjelo po prvi put u njihove školske klupe. Tomislav Cerinski, ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Gaja, tada je rekao kako je broj učenika i učenica prvih razreda svake školske godine oko stotinu.