Zaprešić open 2023

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI SPORT

Zaprešić Open 2023, sportsko zabavna manifestacija,  održat će se od 12. do 14. svibnja na jezeru Zajarki i na zaprešićkoj šetnici. Ovom prilikom svi zainteresirani moći će uz prethodnu prijavu sudjelovati u više različitih sportova. Muški rukometni klub održat će turnir rukometa na pijesku, Atletski klub Zaprešić utrke za djecu i odrasle, Odbojkaški klub Nebo turnir odbojke na pijesku, CeZaM Zaprešić stolni tenis, a Savjet mladih Grada Zaprešić košarkaški turnir.

Turnir počinje u petak navečer na jezeru turnirom u odbojci na pijesku za trojke na malom terenu, a u isto vrijeme na velikom terenu održat će se turnir Prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku. Sportski program prvog dana završava nastupom benda Bla Bla Acoustic u 20:30 sati.

Subotnji program na šetnici započinje košarkaškim turnirom 3 na 3, dok će se u isto vrijeme na jezeru nastaviti turnir u odbojci na pijesku za trojke i turnir Prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku. Ujutro će se na jezeru održati i dječja utrka na 100 i 200 metara te u 11 sati Zaprešić Lake run, utrka za odrasle na 5 km. Održat će se i natjecanje u stolnom tenisu za mlade od 15 do 30 godina. U popodnevnim satima slijedi tradicionalni obiteljski turnir u odbojci na pijesku. Posjetitelje za kraj dana očekuje latino night uz nastup sastava Cubisimo.

U nedjelju će se održati završnica odbojkaškog turnira i turnira u rukometu na pijesku na jezeru Zajarki, dok će se na šetnici ponovno igrati košarka. Cijeli program završava dodjelom priznanja i nagrada u 17:30 sati na jezeru.

“Nadamo se odazivu što većeg broja naših građana, ali i kolega iz drugih okolnih općina i gradova te što većem broju prijava sportaša. Ovo je zamišljeno kao jedna velika promocija sporta u što širim razmjerima”, izjavio je organizator događaja Matija Teur.

Sve posjetitelje, osim sportskih aktivnosti i zabavnog glazbenog programa, očekuje i bogata gastronomska ponuda.

Više informacija dostupno je na službenoj Facebook stranici Zaprešić open-a te ostalih suorganizatora događaja.