Grah, roštiljada i zabava za Praznik rada na Bageru

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Turistička zajednica grada Zaprešića i ove godine poziva na zajedničko roštiljanje i proslavu Praznika rada na omiljenom jezeru Zajarki. Kako su najavili, druženje je u ponedjeljak 1. svibnja organizirano od jutra sve do večernjih sati uz zabavne igre za velike i male, dobru glazbu i puno dobrog roštilja. Za glazbu su tijekom dana zaduženi DJ Tommy T i grupa Loco, a igre za velike i male osmislila je ekipa Vatrinog kutka.

Točno u podne počinje natjecanje u pripremi najboljeg roštilja na koje se do 25. travnja mogu prijaviti sve zainteresirane ekipe slanjem prijavnice na e-mail: info@visitzapresic.hr.

Za natjecanje organizator osigurava roštilj za pripremu, drvo za potpalu i ugljen, meso te pribor za degustaciju. Ekipa koja je prijavljena za natjecanje treba za svoj nastup ponijeti pribor za pripremu roštilja i priloge i začine (luk, sol, papar, povrće i sl.). Za pripremu i prezentaciju pripremljenih jela svaka ekipa imat će na raspolaganju 2 sata.

Dodajmo kako će Gradska organizacija SDP-a Zaprešić i ove godine tradicionalno obilježiti proslavu Praznika rada podjelom porcija graha i karanfila od 11:00 sati u Piknik zoni jezera Zajarki.