Dom zdravlja Zaprešić nabavio četiri automobila i obnovio dva odjela

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije uložio je 100 tisuća eura za obnovu dva odjela u Domu zdravlja Zaprešić: Službe za epidemiologiju te Službe za školsku i sveučilišnu medicinu. Oko 70 tisuća eura potrošeno je za građevinski dio obnove, dok je s nešto manje od 30 tisuća eura kupljen novi namještaj. Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije je za potrebe Doma zdravlja u Zaprešiću nabavio i četiri nova vozila vrijedna oko 100 tisuća eura među kojima su dva dostavna vozila od kojih jedno ima jedinicu za hlađenje.

“Nama je namjera u sljedećoj godini urediti još našu ispostavu u Samoboru i u skladu s mogućnostima nastaviti tako dalje. Ovo jako puno znači za naše korisnike i za naše zaposlenike. Ovo je nova razina standarda kad znamo da su prostori bili izvorno uređeni kad je objekt građen. Dakle, niti sanitarni čvor, niti čekaonica, niti ordinacije nisu bile primjerene vremenu u kojem mi živimo i radimo. Tako da ovo jako puno znači za naše korisnike, posebice  za one najmlađe što nas posebno veseli”, komentirao je ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije Leo Šunjić.

Ovom prigodom gradonačelnik Zaprešića Željko Turk, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije Leo Šunjić te zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec obišli su prostorije epidemiološke službe te školske medicine. Ključeve automobila voditeljici Doma zdravlja Zaprešić Ireni Car Čuljak predao je zamjenik župana Kolarec:

“Treba istaknuti da Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije itekako dobro posluje i ja im čestitam na uređenju ovog prostora. To je moguće zbog dobrog poslovanja i zato što dio kapitala reinvestiraju opet u kvalitetne i dobre uvjete za djelatnike Zavoda i one koje koriste usluge Zavoda, a to su prije svega građani  Zaprešića, ali i svi naši žitelji s područja Zagrebačke županije”.