Zaprešić city cross run početkom travnja

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

Atletski klub „Zaprešić“ i Orijentacijski klub Kapela u suradnji s Hrvatskom atletskom ligom Sjever organiziraju Zaprešić city cross run, veliku sportsku outdoor manifestaciju koja objedinjuje kros i orijentacijsko trčanje.
Nakon prošlogodišnje sjajne kros utrke jesenskog krosa u Novim dvorima koja je okupila više od 300 tinjak zaljubljenika u ovu disciplinu, te nakon deset godina orijentacijska utrka vraća se u Zaprešić. 1. travnja održat će se orijentacijsko trčanje – Sprint kup, a 2. travnja Ekipni Kros – Hrvatske atletske lige Sjever, u kojoj će se natjecati limači/ice, ml. kadeti/inje, kadeti/kinje, juniori/ke, seniori/ke iz tridesetak atletskih klubova koji su članovi lige cijele Sjeverne Hrvatske, objavili su iz organizacije.

Zaprešić city cross run, subota 1.4.2023.

Prvi start – 11:00
Proglašenje – 14:00 ili ranije ako se za to stvore uvjeti
Perforiranje: SI sustav, AIR+ aktivan

Nagrade: medalje za troje prvoplasiranih po kategorijama, nagrade sponzora

Dječja orijentacijska utrka – ZaprešIć city cross run, subota, 1. 4. 2023., prvi start u 13 h

Kategorije
MŽ7 djevojčice i dječaci rođeni 2016. i kasnije
MŽ10 djevojčice i dječaci rođeni 2015., 2014. i 2013.
MŽ12 djevojčice i dječaci rođeni 2011. i 2012.
Sudjelovati mogu sva djeca do 12 godina starosti te stazu mogu obilaziti u pratnji odrasle osobe. Svakog natjecatelja na cilju čekaju medalja i slatko iznenađenje.

Ekipni kros – Hrvatska atletska liga sjever, nedjelja, 2. 4. 2023. u 11 h

Predviđena je podjela pokala za prva tri najbolje plasirana kluba u svakoj uzrasnoj kategoriji, a svakom prijavljenom natjecatelju organizator osigurava elektronsko mjerenje vremena (čip s brojem), sendvič Dubravica, bočicu vode 0,5 l, te maramu/buff s motivom manifestacije City cross runa.