Izložba fotografija u Vršilnici

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

U Vršilnici će se 18. ožujka u 19:30 održati otvorenje izložbe fotografija “Za svjetlom”, na kojoj će ukupno 25 autorica i autora iz cijele Hrvatske izložiti svoje fotografije. Izložba, koja se održava pod pokroviteljstvom Grada Zaprešića i u partnerstvu s Udrugom Ivančica iz Zaprešića, ostaje otvorena do 26. ožujka.

Sanja Grgić Ćurić iz Foto Hrvatske je u razgovoru za Zfm otkrila kako se ideja za izložbu fotografija „Za svjetlom” počela rađati prošle godine za vrijeme održavanja foto radionica širom Hrvatske, te je odabrano 25 fotografkinja i fotografa čiji će radovi biti izloženi. Za vrijeme izložbe postojat će mogućnost da posjetitelji doniraju novac za izložene fotografije, te donacijama pomognu u radu Udrugu Ivančica, dobrovoljnu i neprofitnu udrugu građana sa socijalno-humanitarnom svrhom podrške i unapređivanja kvalitete života osoba s posebnim potrebama i njihovih obitelji,a koja djeluje dugi niz godina na području zaprešićkog kraja.
Za vrijeme trajanja izložbe, Udruga “Ivančica” postavit će i svoj štand gdje će posjetitelji moći donirati za njihove proizvode, te i tako podržati rad Udruge.