Besplatan koncert Tri soprana ONE u Vršilnici

MOJ ZAPRESIC NE PROPUSTITE NOVOSTI

Koncert “Operna rapsodija” u izvedbi Tri soprana ONE održat će se u jedinstvenom prostoru Vršilnice Novih dvora bana Jelačića u Zaprešiću, 10. ožujka 2023. s početkom u 19:30 sati. Ulaz je besplatan, ali je obavezna rezervacija ulaznice putem linka zbog ograničenog broja mjesta.
Iz organizacije mole da ulaznice rezervirate samo ako ste sigurni u svoj dolazak,a jedna osoba na svoje ime može rezervirati najviše 4 ulaznice. U slučaju nemogućnosti dolaska potrebno je otkazati rezervaciju na e-mail tic@visitzapresic.hr

Tri soprana ONE čine: Mima Karaula, Mia Domaćina Topalušić i Ana Zebić Kostel. Diplomu su stekle na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a povezuje ih činjenica da su zaposlene u Zboru Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Ostvarile su uloge u operama Nikola Šubić Zrinjski, Čarobna frula, Carmen, Ljubavni napitak… i imaju godine scenskog iskustva iza sebe.
Kao trio djeluju od početka 2019. godine, a od tada su ostvarile brojne nastupe, a u Vršilnici vas očekuju dobro poznate melodije iz opera Carmen i Traviata, ali i opereta i mjuzikla kao što su “Jalta, Jalta”, “Grofica Marica” i “Spli’ski akvarel”, najavila je Turistička zajednica grada Zaprešića.

Rezervirajte besplatnu ulaznicu za koncert Tri soprana ONE u Vršilnici Novih dvora, 10. ožujka 2023. u 19:30 h ovdje