Održan “Deseti dječji fašnik” u Zaprešiću

MOJ ZAPRESIC NOVOSTI

Nakon dvije godine pauze jučer je održan tradicionalni Deseti dječji fašnik u Zaprešiću. Zaprešićki fašnik je ove godine imao vrlo velik odaziv djece, ali i odraslih. Održalo se natjecanje za najbolju grupnu masku na kojem je nastupilo 12 vrtićkih grupa, što je otprilike 350 djece. Svi kostimi su bili vrlo inovativni; primjerice abeceda, osamdesete, cvijeće i kokice. Osim grupnih maski, pojavio se i velik broj pojedinačnih maski. Nagradu za najbolju grupnu masku osvojilo je cvijeće iz Dječjeg vrtića Smokvica, Pojatno.

Sva djeca su dobila krafne i čaj, ali i brojne druge nagrade sponzora događaja. Događaj je bio pod pokroviteljstvom Grada Zaprešića, Joze Boze, RG Kids Kluba, Turističke zajednice grada Zaprešića, Vatrinog kutka, Dubravice i mnogih drugih. Glavni organizator događaja i voditelj programa bio je kao i prethodnih godina Gordan Lopac – Medo.

Na fašniku je posjetitelje osim nastupa grupnih maski dočekao i mađioničar Jozo Bozo. Nakon fašničkog programa djeca su se ostala družiti i plesati uz dječje hitove.

Tagged